Debitare pal melaminat

Serviciul de Debitare pal melaminat presupune urmatoarele:

Debitarea placilor de pal melaminat o realizam cu ajutorul a unui taietor in pachet pentru taierea exacta a placilor dorite la cotele dorite.

Prin folosirea programului de optimizare rezulta o economie de material de minim 5-10% fata de orice alta machetare, iar prin etichetarea pieselor economisiti timp la asamblarea finala a mobilierului prin identificarea mai usoara a pieselor rezultate. Piesele taiate vor fi depozitate in plan vertical pentru urmatoarele operatiuni.

Dimensiunea unei coli de pal melaminat dupa indreptarea marginilor si pregatirea pentru taiere este de 2750mm x 2050mm.

Grosimea colilor de pal melaminat este de 18mm. Pe stoc exista si grosimi de 16 mm si chiar si de 25 mm dar doar anumite culori. Pentru alte grosimi va rugam sa ne contactati.

ATENTIE: Taierea ulterioara a resturilor ramase din debitarea palului melaminat initiala precum si taierea colilor de pal melaminat ce nu au fost achizitionate din depozitul nostru necesita o oferta de pret, debitarea fiind contra cost.

Pretul serviciului de debitare pal melaminat este de 15 lei + TVA per coala. Pot fi unele cazuri in care acest tarif poate fi modificat.